Over mij

Mijn specialiteiten zijn één op één coaching en het geven van communicatietrainingen.

Ik heb ervaring in vele branches, en opleidingen gevolgd in o.a. NLP, sociale psychologie, marketing, strategisch- en financieel management. Een combinatie die nuttige inzichten en ervaringen heeft opgeleverd.

Zowel privé als zakelijk is mijn leven de eerste veertig jaar een heftige reis geweest. Hoge pieken en diepe dalen, mag je wel zeggen. Inmiddels ben ik de vijftig gepasseerd en heb ik mijn draai wel gevonden.

Mijn privéleven breng ik vooral met veel liefde en plezier door met mijn vrouw. We hebben samen in totaal 5 kinderen uit onze vorige huwelijken, waarvan de meesten inmiddels op eigen benen staan. In de winter gaan we graag zo af en toe lekker op stap (bijvoorbeeld naar een concert en/of uit eten). In de zomer zijn we vaak op ons zeilbootje te vinden.

Mijn leven is het mooist op de momenten dat ik anderen daadwerkelijk verder help. Bijvoorbeeld door een fobie weg te nemen of een compleet nieuwe mogelijkheid te laten zien. Coaching geeft mij die momenten.

Anderen beschrijven mij als iemand met mensenkennis, overzicht en sociale antennes. Ik heb interesse in wat mensen beweegt. Empathie, humor en relativeringsvermogen zijn voor mij belangrijk. Daarmee is het mogelijk om ontspannen en positief aan uitdagingen te werken.

Op alle niveaus help ik mensen om terugkerende kwesties op te ruimen.

Wil je ook meer uit je leven halen? Maak gelijk een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Meer weten over wat NLP-coaching voor je kan doen? Hier kun je mijn gratis e-book downloaden.