BHV voor communicatie

We vinden het heel normaal dat er in elk bedrijf een BHV-er rondloopt: Iemand die een cursus heeft gedaan om bij calamiteiten hulp te verlenen. Zijn we ons er ook van bewust hoeveel levens we kunnen redden door beter met elkaar te communiceren?

Soms letterlijk levens redden. 200.000 nederlanders zijn per jaar slachtoffer van huiselijk geweld. En hoewel de mens al zo’n 400.000 jaar vuur kan maken, weten de meesten niet hoe ze precies een conflict kunnen voorkomen of oplossen.

Diezelfde mensen gaan elke dag met elkaar om, op het werk en thuis. Met klanten en leveranciers. Zou het niet een goed plan zijn om iedereen de kennis en vaardigheden mee te geven om doelgericht, effectief en conflictvrij te kunnen communiceren?

28 augustus start de training Conflictvrij Communiceren! Voor managers, leidinggevenden, ondernemers, professionals, co√∂rdinatoren, projectleiders, teamleiders. Bekijk hier het aanbod en meld je snel aan. Je hebt er de rest van je leven plezier van, en je omgeving ook!

Ik zie er naar uit met je te mogen werken!

Heb een mooie dag,

Arnoud