Over mij

Al heel vroeg raakte ik geboeid door hoe we ons ontwikkelen. Op ons levenspad doen we ervaringen en overtuigingen op die ons richting geven. Vaak gaat dat deels onbewust. Pas na een heftige, succesvolle maar uiteindelijk toch onbevredigende carriëre kwam ik achter mijn missie: Mensen teruggeven aan zichzelf.

Mijn levenspad is niet zonder hindernissen geweest. Juist de moeilijke tijden hebben mij geholpen om een betere versie te worden van mijzelf. Hierdoor kan ik nu anderen helpen om zich verder te ontwikkelen.

Mijn specialiteit is één op één coaching. Ik ben gecertificeerd NLP Practitioner. Met NLP kan ik effectieve interventies toepassen om bijvoorbeeld conflicten op te lossen en de oorzaken van problemen aan te  pakken. Daarnaast heb ik ervaring in vele branches, en opleidingen gevolgd in o.a. sociale psychologie, marketing, strategisch- en financieel management. Een combinatie die nuttige inzichten en ervaringen heeft opgeleverd.

Ik heb gewerkt voor bedrijven als Avery Dennison, Douwe Egberts, Overtoom, Visa en Athlon Car Lease. In de grotere bedrijven heb ik een lange reeks fusies en reorganisaties meegemaakt, deels vanuit mijn functie als lid van de ondernemingsraad.

Anderen beschrijven mij als iemand met mensenkennis, strategisch inzicht en sociale antennes. Ik heb interesse in wat mensen beweegt. Empathie, humor en relativeringsvermogen zijn voor mij belangrijk.  Daarmee is het mogelijk om ontspannen en positief aan uitdagingen te werken.

Op alle niveaus help ik mensen om terugkerende kwesties op te ruimen.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Boek NU je gratis kennismakingsgesprek