Over mij

Mijn specialiteit is één op één coaching. 

Ik heb ervaring in vele branches, en opleidingen gevolgd in o.a. sociale psychologie, marketing, strategisch- en financieel management. Een combinatie die nuttige inzichten en ervaringen heeft opgeleverd.

Ik heb gewerkt voor bedrijven als Avery Dennison, Douwe Egberts, Overtoom, Visa en Athlon Car Lease. In de grotere bedrijven heb ik een lange reeks fusies en reorganisaties meegemaakt, deels vanuit mijn functie als lid van de ondernemingsraad.

Als gecertificeerd NLP Practitioner kan ik effectieve interventies toepassen om bijvoorbeeld innerlijke en externe conflicten op te lossen en de oorzaken van problemen aan te  pakken. NLP zorgt dat ik als coach niet alleen oordeelvrij kan benoemen, maar ook echt kan helpen.

Mijn leven is het mooist op de momenten dat ik anderen daadwerkelijk verder help. Bijvoorbeeld door een fobie weg te nemen of een compleet nieuwe mogelijkheid te laten zien. Coaching geeft mij die momenten.

Anderen beschrijven mij als iemand met mensenkennis, strategisch inzicht en sociale antennes. Ik heb interesse in wat mensen beweegt. Empathie, humor en relativeringsvermogen zijn voor mij belangrijk.  Daarmee is het mogelijk om ontspannen en positief aan uitdagingen te werken.

Op alle niveaus help ik mensen om terugkerende kwesties op te ruimen.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Boek NU je gratis kennismakingsgesprek