Loopbaancoaching

Veel mensen lopen er op een bepaald moment in hun carriƫre tegenaan: Ik wil eigenlijk iets anders gaan doen, maar ik weet niet precies wat. Of: Ik wil mijn werk anders gaan doen, maar ik weet niet hoe.

Wie wil je straks zijn?

Met de vraag “Wat kan ik?” kom je een heel eind, maar niet ver genoeg om een echt goede keuze te maken voor je professionele loopbaan.

Ik help je door de juiste vragen te stellen en vooral door je te helpen je eigen antwoorden te vinden. Ieder mens is uniek, dus voor iedereen is het antwoord ook uniek.

Zijn er obstakels of uitdagingen waar je steeds weer tegenaan loopt, dan kunnen we die ook doelgericht opruimen. Zo maak je de weg vrij voor een mooie professionele toekomst, waarin werken weer leuk is!

Hoe bereik je zulke krachtige resultaten?

Met methoden uit NLP, sociale psychologie, en ruim 50 jaar levenservaring, waarvan ruim 30 in het bedrijfsleven. Van nature voel ik mensen goed aan. Met een directe en eerlijke benadering komen we snel tot de kern van de zaak. En je krijgt handvatten voor de toekomst!

Je gaat bewuster leven en bewuster keuzes maken, waardoor je sterker en zelfverzekerder wordt. Je ondersteuning is persoonlijk, op maat en 100% vertrouwelijk.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?
Klik hier voor een gratis kennismakingsgesprek