Over Arnoud

Sinds mijn schooltijd ben ik al geboeid door hoe we ons ontwikkelen. Vaak worden we iemand die we eigenlijk niet wilden zijn. Mijn gevecht voor mijn eigen keuzes was voor mijzelf een bevrijdend proces, en die bevrijding aan anderen doorgeven is voor mij een belangrijk deel van mijn leven. Of om het anders te zeggen: Mensen teruggeven aan zichzelf.

Ook mijn persoonlijke levenspad is bepaald niet zonder hindernissen geweest, waardoor ik me ervaringsdeskundige mag noemen in onderwerpen als drank- en drugsverslaving, depressie, relaties, scheiding, co-ouderschap, burnout, opvoeding, ondernemen, reorganisaties en fusies, mislukkingen, successen en zo’n beetje alles daar tussenin.

Dankbaar dat ik er altijd weer  bovenop gekomen ben, en blij dat ik daardoor nu, in rustiger vaarwater en de vijftig gepasseerd, anderen kan helpen om de beste keuzes te maken.

Mijn specialiteiten zijn coaching en communicatie. Daarnaast heb ik ervaring in vele branches en opleidingen gevolgd in o.a. sociale en toegepaste psychologie, NLP, marketing, strategisch- en financieel management. Een combinatie die nuttige inzichten en ervaringen heeft opgeleverd.

Natuurlijk heeft mijn verleden als barkeeper (zo’n 20 jaar informeel therapeut) bijgedragen aan mijn mensenkennis en vooral mijn interesse in wat mensen beweegt. Humor en relativeringsvermogen zijn heel belangrijk voor mij.  Daarmee is het mogelijk om ontspannen en positief aan uitdagingen te werken.

Op alle niveaus, van directeur tot telefoniste help ik mensen om terugkerende belemmeringen op te ruimen. Ook heb ik al veel verschillende professionals en projecten mogen helpen starten en/of doorontwikkelen.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?