Over Arnoud Faber

Als personal business coach ben ik er voor de ondernemer en de leider die er in de praktijk alleen voor staat. Die komt vroeg of laat op het punt dat hij worstelt met keuzes en hindernissen. Ik ben er om het proces te versoepelen en te versnellen, met een gestructureerde methode, op maat voor jouw situatie. Zo kom je weer in “the flow” en doorbreek je je blokkades.

Mijn specialiteiten zijn bedrijfskunde, coaching en communicatie. Daarnaast heb ik ervaring in vele branches en goede kennis van marketing en financieel management. Een combinatie die nuttige inzichten en tools oplevert. Humor en relativeringsvermogen zijn ook heel belangrijk voor mijn werkwijze en maken het mogelijk om ontspannen en positief aan uitdagingen te werken.

Zo heb ik al veel ervaren, succesvolle professionals kunnen helpen starten en/of doorontwikkelen. Hierdoor geprikkeld ben ik al snel opleidingen gaan volgen op dit gebied, en de theoretische kennis wordt versterkt door het doorlopend leerproces in de praktijk.

Die kennis en ervaring zet ik met veel plezier en succes in voor de professional die te maken heeft met keuzes en hindernissen, om door middel van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling weer in de “flow” te komen. 

Laat hier je bericht achter zodat ik contact met je op kan nemen!

 

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief met tips!