Over Arnoud Faber

Sinds mijn schooltijd ben ik gefascineerd door hoe mensen zich door “het systeem” (of maatschappelijke druk, opvoeding, noem het wat je wilt) laten maken tot een persoon die ze niet willen zijn. Mijn gevecht voor mijn eigen keuzes was voor mijzelf een bevrijdend proces, en deze bevrijding aan anderen doorgeven is voor mij sindsdien een heel belangrijk deel van mijn werk.

Mijn specialiteiten zijn coaching en communicatie. Daarnaast heb ik ervaring in vele branches en opleidingen gevolgd in o.a. bedrijfskunde, psychologie, NLPmarketing en financieel management. Een combinatie die nuttige inzichten en tools oplevert. Humor en relativeringsvermogen zijn ook heel belangrijk voor mijn werkwijze en maken het mogelijk om ontspannen en positief aan uitdagingen te werken.

Zo heb ik al veel ervaren, succesvolle professionals en projecten mogen helpen starten en/of doorontwikkelen. Al snel ben ik opleidingen gaan volgen op dit gebied, deze theoretische kennis wordt versterkt door het leerproces in de praktijk.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Laat hier je bericht achter zodat ik contact met je op kan nemen!

 

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief met tips!