Back In The Flow

Eén dag aan de slag met onder meer:

  • Bespreken en analyseren van de situatie: Waar sta je?
  • Vinden van de kritieke keuzes en hindernissen: Wat wil je en wat houdt je tegen?
  • Persoonlijke ontwikkeling: Wat is jouw droom en wat heb je daarvoor nodig?
  • Doorontwikkelen van je zakelijke succes!

Methode Realisatiecoach

Verwacht van mij geen langlopende trajecten, tenzij je op reguliere basis wilt sparren, wat uiteraard ook mogelijk (en soms heel belangrijk) is. Voor het “weer in de flow komen” hanteer ik een korte en krachtige aanpak. Realiseren van de weg naar jouw doel, snel en duurzaam, staat centraal.

Behalve van de grote en effectieve gereedschapskisten van NLP en psychologie, maak ik gebruik van wat ik in 50 jaar ondernemen, musiceren, loondienst, relaties, fusies, reorganisaties, gezin en studie heb mogen (en moeten!) leren. Een deel heb ik gedocumenteerd in mijn boek “69 tips voor een lekker leven”(2007) dat begin 2018 in een nieuwe herziene druk zal verschijnen.

Om zo effectief mogelijk te werken gebruik ik een beproefd model voor hulpverlenen, wat ik heb aangepast door gebruik te maken van kwaliteitsmanagementsystemen uit het bedrijfsleven. (Een variant hierop gebruiken we in onze workshops en seminars over Aansprekend Leiderschap)

Hierdoor wordt je resultaat op deze dag niet beperkt door een eenmalig doel, maar blijf je ook daarna in beweging door opnieuw naar jezelf te kijken vanuit je nieuwe positie.

Kennismaken

Ik werk altijd met een telefonische kennismaking om te kijken of het “klikt”.

Laat je bericht achter zodat ik contact met je op kan nemen!